være så løst, at du med hånden eller med lette slag af gummihammeren kan trykke det sideværts!
         
Hvis tilspændingen af det bageste leje er for løs, kan du klare det ved at file ganske lidt afanlægsfladen på begge sider af underfaldet. Pas på, at begge sider af faldets runding passer helt glat sammen med rundingen i blokken.
         
Når du således har sikret dig, at begge underfald kan spændes korrekt over de 2 hovedlejer, og alle stempler med påmonterede plejlstænger sidder, som de skal i de enkelte cylindre, så er tiden kommet til at montere den færdigsamlede krumtap på sin plads.
         
Du lægger krumtappen sidelæns på plads i blokken - på den måde undgås, at den støder på plejlstængerne. Herefter sættes de 2 store underfald på plads, og der sættes et sikringsblik på hver pindbolt. Smør lidt olie på pindboltene.
         
Hvis de store pindboltes møtrikker har en reces, så skal denne vende nedad mod godset og låseblikket ved samlingen. De store møtrikker spændes nu med et moment på 5,0 - 5,5 kg.
Nu spændes plejlstængerne på krumtappen. Du starter med de 2 midterste og smører først godt med olie på krumtappens søler.
         
Du spænder en plejlstang fast ad gangen HUSK mellemlæggene i begge sider - HUSK at bruge det rigtige nummer underfald - HUSK at mærket
på underfaldet skal vende væk fra olierøret. Du skal bruge fjederskiver her!
         
Hvergang, du har samlet og spændt

SIDE 27

INDHOLD.

SIDE 29

SIDE 27

Mc Nimbus

TOP

SIDE 29

Side 28